Vitaj v tvojej budúcnosti

Zober svoj osud do svojich rúk a skroť základy nutné pre každú umeleckú dušu. Naučíš sa ako zvládnuť talentové skúšky, zistiš čo ťa baví a odrazíš sa smerom k budúcemu povolaniu. Či už budeš ilustrátor, grafik, influencer, produktový dizajnér, vývojár aplikácií, bez týchto skills sa nezaobídeš. 

Vyber si tému

Urči si svoj cieľ. Čo ťa baví a čo chceš týmto doučovaním dosiahnuť. Spolu o tom pokecáme a namiešame ti ten správny mix nových skills. Tém čo ťa vieme naučiť je mnoho. Stačí si čeknúť naše stránky.

Dohodni si termín

Napíš na messenger a dohodni si stretko. Napíš aké témy chceš prebrať a to je všetko! Stretneme sa buď v našom mini štúdiu, alebo trebars na kofole v kaviarni.

Poďme spolu do toho!

Všetko záleží na tebe! Ako hlboko chceš ísť do zvolených tém. Ak sa pripravuješ na talentovky, buduješ si portfolio, či potrebuješ skúšobné zadania na doma, je to len na tebe. V tvoj vyhradený čas tu budeme IBA pre TEBA! Je len na tebe ako ho využiješ.

GRAFIKA

Grafický dizajn a tlačoviny

PIKTOGRAM
MONOGRAM
LOGO
ILUSTRÁCIA 
PLAGÁT

KRESBA

Základ kresby nutný ku každej kreatívnej pozícii

ZÁKLADY KRESBY
TIEŇOVANIE
KREATIVITA
ZÁTIŠIE
FIGURÁLNA KRESBA
VIZOVANIE
UHLÍK / CERUZA

PRÍPRAVA NA TALENTOVKY

Najčastejšie potrebné zručnosti nutné na absolvovanie výtvarných talentových skúšok

PIKTOGRAMY
MONOGRAM
LOGO
PORTFOLIO
PLAGÁT
PRODUKTOVÁ KRESBA
KREATIVITA
DIZAJNOVÁ POMÔCKA
VŠEOBECNÝ ROZHĽAD
SOCHA

 

GRAFIKA

39€

*suma za každú začatú hodinu

KRESBA

19€

*suma za každú začatú hodinu

PRÍRAVA NA TALENTOVKY

69€

*suma za každú začatú hodinu

Kto ťa toto všetko do-učí?

kolestik reklamná agentúra michalovce skvelý nápad

Mgr. art Stanislav Koleštík

CEO
Creative director, art director

Cestou umenia, grafiky, dizajnu a kreatívy kráčam už od strednej školy, kde som sa venoval najmä remeslu s presahom do dizajnu a grafika mi pomáhala dotvárať príbehy mojich návrhov. Už vtedy som sa snažil vkladať do svojich projektov niečo viac ako ostatní. A toho sa držím dodnes. Počas 6 – tich rokov štúdia na Technickej univerzite v Košiciach som pred meno pridal písmenká Bc. a následne Mgr. art.

Nesmierne množstvo projektov, spoluprácí, súťaží a reprezentácií univerzity i mňa ako osoby mi prinieslo obrovský balík skúseností, z ktorých ťažím dodnes. Už nerobím grafiky. Robím príbehy! Iba vďaka praxi, kreatívnemu zmýšľaniu, no najmä klientom, z ktorých sa často stali priatelia, niektoré naše projekty skončili v Europarlamente v Bruseli, v celej Európe, Rusku či najnovšie aj v Dubaji. Našli ste ich aj v Bille, či Kauflande, len o tom možno neviete.

Boli sme pri tom, keď sa prezentovali najčerstvejšie technologické novinky na prezentáciách či veľtrhoch, či najnovšie lekárske postupy na workshopoch a konferenciách. Vždy, keď som navrhoval logá, billbordy, plagáty, reklamy do novín, reklamné kampane, obaly na CD, vlastné Lego, luxusnú predajňu, či energydrinky, keď svoje práce prezentujem pred majiteľom podniku, či pred celým manažmentom korporácie, stále si potvrdzujem, že najlepšie je zmýšľať inak. A to už viac ako 15 rokov! A práve preto ste na tejto stránke. Nehľadáte grafika, ale príbehy s nápadom.​

Lenka Koleštíková

Ideamaker, copywriter

Najväčšiu časť svojej tvorby som sa vždy venovala produktom. Zväčša soche, ale najmä produktom z textilu. Vďaka štúdiu na vysokej škole v odbore socha a voľné výtvarné umenie som riešila mnohé témy, na ktoré sme vtedy ako študenti reagovali.

Najzaujímavejšie obdobie bola pre mňa dlhoročná spolupráca s eventouvou agentúrou FlorDeLuxe, kde sme sa dostávali do produkcie a zákulisia podujatí, teda tam, kde sa obyčajný návštevník nikdy nedostane.

Dnes je pre mňa umenie, dizajn, architektúra a fotenie len ako hobby, avšak svoju kreativitu využívam dodnes ako copywriter a ideamaker. Vytvárame teda spoločne nápady, myšlienky a princípy kampaní, ktoré majú za úlohu zaujať a pomôcť zákazníkom k úspechu.​ Dôkazom je aj naša spoločná vlastná značka produktov pre deti vrátane online marketingu.

reklamná agentúra michalovce reklamna agentura michalovce kolestik koleštík skvely napad skvelý nápad doučovanie doucovanie kurz kurzy rekvalifikacny rekvalifikacne rekvalifikačný rekvalifikačné

kolestik reklamná agentúra michalovce skvelý nápad

Mgr. art Stanislav Koleštík

CEO
Creative director, art director

napíš nám správu na messenger, pýtaj sa čo ťa zaujíma a dohodni si svoj prvý termín

doučovanie doucovanie kurz kurzy michalovce košice kosice kreslenie kreslenia grafika marketing merch doucko doučko